Προϊόντα
 
 
Επαγγελματικά ψυγεία
 
Κλιματισμός
 
Βιομηχανική Ψύξη
 
 
Προφίλ Εταιρείας
 
 
Η FRIGOCLIMA ιδρύθηκε το 2002, από τον Στέλιο Νιώτη και το Γιώργο Νοδαράκη, με αντικείμενο την επαγγελματική ψύξη και το κλιματισμό. Μέσα στα χρόνια λειτουργίας της η εταιρεία έχει δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες επαγγελματίες και ιδιώτες σε κάθε είδος επαγγελματικού ψυγείου, βιομηχανικής ψύξης και κλιματισμού . Σκοπός της είναι να παρέχει ποιοτικά προϊόντα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της, συνδυάζοντας τις γνώσεις και την εμπειρία των άρτια εκπαιδευμένων στελεχών της με τα ποιοτικά προϊόντα των εταιρειών τις οποίες αντιπροσωπεύει.

Η εταιρεία παρέχει όλο τον εξοπλισμό που αφορά στη επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη όπως: επαγγελματικά ψυγεία (ψυγεία βιτρίνες, καταψύκτες, self service, καταψύκτες τοίχου). Επίσης αναλαμβάνουμε τη μελέτη και εφαρμογή οποιουδήποτε συστήματος ψύξης. Έχοντας στο ενεργητικό μας μία πληθώρα εγκαταστάσεων, είμαστε σε θέση να προμηθεύσουμε, να εγκαταστήσουμε και να εγγυηθούμε τη σωστή λειτουργία του έργου.
 
 
Μπορούμε να δώσουμε λύσεις πάνω σε μελέτες που αφορούν το κλιματισμό επαγγελματικού ή ιδιωτικού χώρου, προτείνοντας το καλύτερο μηχάνημα που μπορεί να λειτουργήσει άψογα στο χώρο σας χωρίς προβλήματα.

Η
Frigoclima έχει την δυνατότητα να παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της τόσο στο στάδιο της μελέτης όσο και στο στάδιο της εγκατάστασης και της συντήρησης των συσκευών και των συστημάτων που εγκαθιστά.
 
Εξουσιοδοτημένο Service LG στο νομό Ηρακλείου
 
 
Προφίλ | Κλιματισμός | Επαγγελματικά ψυγεία - Θάλαμοι | Βιομηχανική Ψύξη | Δουλειές μας | Επικοινωνία
 
copyright (c) 2008 | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος | ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ENTERCITY.GR